2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg australia xja1225

http://wpmedya.com/delil/ Över Door County ekonomiska arbete att visa. Tillbaka i Danyang kommunstyrelsen,ugg rea, rapporterade den prefectural administrativa kontoret staden efter renoveringen och utbyggnaden tog Qiu Guosheng över Meng Kina att rapportera Daniel Wu : Förbered tiden på året, med de säkerhetskopierade Door County provinser vid korsningen av de gynnsamma fördelar dörren för att bli en källa till länet bygga provinsens största frukt partier marknaden. Daniel Wu, vet att detta Qiu Guosheng tidigt som förra året, när han Danyang Xinyuan County som dörren en kraftfull motståndare, i hemlighet uppenbara styrka.

Sedan slutet av förra året uggs rea barn vänster Door County, blev befordrad till Huan Bi vice kommissionär för administrativa regionen efter Qiu Guosheng att lösa upp denna knut är fortfarande inte - på grund av Danyang partisekreterare Liu Qingguo och bruna uggs ihop blev också en ledare i regionen, synpunkt men också ur partiet inlägg till ord, folk Liu Qingguo eller Prefectural kommittén, även om alla ledande kadrer, vice avdelning nivå och kan Prefectural kommittén detta inlägg, i viss mån än vice kommissionär för administrativa befogenheter bruna uggs större klockan ett - som var direkt inblandad i justeringen av kadrer sådan personal arbete, så att innan knuten Qiu Guosheng faktiskt blomstrade, och överallt Liu Qingguo varje rörelse på sinnet.

Som Lu Xinmin nyss nämnde, om följande länen har dykt upp som Danyang och dörren County för att konkurrera på ett sådant sätt, hela Huan Bi regionens ekonomiska arbete, kommer det att finnas en typ av bruna uggs bruna uggs bråttom att jaga glädjande situation. Detta är också partisekreterare för hans mest villiga att se. Vilket är nu Huan Bi regionen sedan Daniel Wu, som lanserades förra året för att styra investeringar för förtjänstfulla officerare efter belöningar, så långt från hemlandet och utomlands för Huan Bi regionen lockade en hel del att investera dem. Bland dem, den största investeringen från Hong Kong, är det ett företag som bedriver säden förädlas till etanol projekt, vilket i den nuvarande inhemska, är det också betraktas som en ledande teknik, detta projekt, när de är avslutade, ingen kommer att kraftigt smälta en hel del majs Huan Bi region.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论