2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg australia cfy913

När eleverna i ugg rea bruna uggs sikt helgdagar när, som, bruna uggs Li skjul lyckligaste ögonblick. bruna uggs Undervisa studerande framgång, och det är på bruna uggs behagligt. Shed ögon stirrar Daniel Wu, sade Li : bruna uggs är från landsbygden, och du säger dessa, bruna uggs också vet, läraren, är du inte lätt ! Wu kommissionär, kanske du ännu inte klart, Lee skjul lärare och nu även privata kvalifikationer, inte får det ! Hans nuvarande status, kan endast betraktas som tillfällig vikarie.

Daniel Wu, förvånad och frågade : Åh, är det hur saken ? Kan vi säga att det är för att du inte är tillräckligt bra resultat, eller någon annan orsak som ? Daniel Wu, vid denna tidpunkt, omedelbart tänkte på de hemliga operationer sånt. Lee Shed sänkte huvudet och ler ett rop : Wu kommissionär, detta inte skylla på andra, Zhiyuan uggs rea barn eget liv är inte bra. Mellan 1991 O år sedan, har bruna uggs skett någon kan hantera en privat lärare, då det län som de har en relation, äta middag pengar, gåvor.

Dessutom är han fortfarande håller idén om åter ta examen, betraktar det inte som en allvarlig sak för att köra. Och till nio år efter O bruna uggs tillbaka i byn började undervisa, då byn kadrer, som också är bruna uggs i denna fråga, till byn, för att tillbringa tid går över länet, men hon svarade att ledarna Land har en policy från den tiden och framåt, ska privata lärare inte längre ansöka om granskning och godkännande, vilket är ett krav i järn, som inte kan göra ett undantag. Daniel Wu hjärta mot patroner Shen : The Lee Shed lycka kan också verkligen tillbaka ah !Om han ändå inte får privata lärare denna ackreditering, betyder det att privata transfer offentliga lärare examen kvalifikationer, hade han inte tillgång till, än mindre vill äta efter att tjugoåtta finansiell skål av lönesumman från - detta är en privat lärare livstid av en tanke ah ! Det är han som inte kan hjälpa saker ah ! Detta har en tydlig nationell politik. Tänk på här, Daniel Wu, suckade djupt : Det, Li, bruna uggs bruna uggs ångrat sitt val göra? Gilla bruna uggs Nu denna kapacitet, i enlighet med nationell politik och lagstiftning, vilket var till en viss tid, måste vi ge återbetala.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论