2013年11月20日星期三

wpmedya.comdelil ugg skor rea qef317

Därför, när Li Jianjun Qin Guirong göra jobbet att hitta tid, Qin Guirong nästan ingen komplicera, det är en överenskommen boskap Cunjie yttrande, som var beredd att göra ett stort slöseri med andetag Li Jianjun, och mitt hjärta känner sig väldigt konstigt : Innan Qin Guirong attityd kan inte så positivt sätt ! Därefter berättade Qin Guirong Li Jianjun : att engagera sig i denna fastighetsbolag. Kan öppnas i boskapen namn Cunjie, men under operationen, ugg stövlar också har vetorätt. I fall av oenighet, som största aktieägare, ugg skor du kan direkt förneka nötkreatur Cunjie orimligt beslut.

Från nötkreatur Cunjie till hjärtat, är det föraktar grunden Qin Guirong uggs byråkratiska airs sätter killen var chefen, men deras pengar är riktigt tight, var tvungen att förlita sig på ugg skor bara. ugg skor Att, på sina egna strider i söder under de senaste åren, har det inte varit regn Yeah ! Till upplevelsen av denna fingerfärdighet tricks, ugg skor framför Qin Guirong, när universitetsprofessorer att undervisa ugg skor ! Slutligen, när det gäller de två sidorna av oliktänkande, som hade genomfört flera Jianjun samordning, och slutligen få råd av en kompromiss, och det är : i händelse av oenighet ärendet ugg skor tre individer handuppräckning, med majoriteten människors åsikter, som en definitiv slutsats.

Hängde upp en skylt, även om den öppnas. Vid denna tid, öppnade fastighetsbolag i Hainan dagligen, upp till hundratals, oavsett de lokala medierna, eller till människorna omkring dem, tidigt på dessa vanliga, helt enkelt inte ta hand om. Därför, efter en sträng av smällare. ugg skor Denna South Real Estate Development Co, också misslyckats med att ge någon uppmärksamhet. Skinheads i detta nystartade företag, men upptar också en plats. Men, ugg skor inte till aktieägare i form av.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论