2014年3月21日星期五

http://www.uggbootsaustralia.com.tw sunglasses online jcrn

GAO Hang hang opp hodet, ser situasjonen rundt og under. Det kan sunglasses online ikke sies om klippen rett, men ser ut til å ha noen fremragende plattform litt lenger fordi mørket ikke vil se det. Cliff tillegg til to trær, busker, trær som nike shoes er, rett og slett ikke har råd til en persons vekt. Men GAO Hang fant to trær er 45 grader vokste opp. nike Med den øvre enden av Qin treet er fortsatt lavt i venstre av sine egne, de gamle trerøtter på tallerkenen iført kroppen ikke langt fra Qin, det stedet sammenlign nike hengende greiner og mer grov, nesten to omringe det tykkelse.

Qin ristes opp, kastet røtter går over. nike air max Men de umiddelbart forkastet ideen, selv om de tykke røttene som, men det er sirkulær, Qin selv være nøyaktig kastet seg opp, er sjansene for å lykkes kan være mindre enn i tilfelle. Men at stedet har vært den eneste fotfeste, den andre et tre her, langt borte fra high- Air, nesten ikke trenger å vurdere. GAO Hang deretter observert en stund, plutselig veldig takknemlig til Gud ordnet flott flykte igjen over dette stupet to trær til å vokse.

Avstand og nær, vil skje i løpet av grenene, sammenvevd, ikke se nøye, ikke kan fortelle hva som er hva gren av trerøtter. Henge føttene dingle høyt er en annen greiner, som krysser over for lenge siden, grenene på dette treet iført inn grenene, disse grenene bundet sammen med tykkelsen av forskjellige størrelser. GAO Hang hjernen andre tanke oppstår : egne greiner som henger ned for å klatre over, der bare for å gå gjennom den øverste kvist trær stammen, greiner nike lang stigning fra greinene. Deretter blitt flyttet til toppen av trærne, nike de kan plasseres på stammenstabil.

没有评论:

发表评论